Οι Υπηρεσίες μας

Οργάνωση Σπιτιού

Χάνεις συνεχώς τα κλειδιά σου; Tίποτα μέσα στο σπίτι σου δεν έχει τη θέση του και νιώθεις αμήχανα να καλέσεις κόσμο, γιατί υπάρχει πάντα ένα χάος στο σπίτι σου;
Από την κουζίνα μέχρι την αποθήκη σου, και από το παιδικό δωμάτιο μέχρι το μπάνιο σου, η ομάδα μας μπορεί να αναλάβει την οργάνωση όλων των χώρων του σπιτιού σου, συνολικά ή ανά δωμάτιο.
Μαζί αδειάζουμε τους χώρους, κάνουμε το απαραίτητο ξεκαθάρισμα και
επανατοποθετούμε τα πάντα δημιουργώντας ένα εξατομικευμένο και λειτουργικό σύστημα οργάνωσης βασισμένο στην καθημερινότητα και τις ανάγκες σου.

Οργάνωση Ντουλάπας

Νιώθεις ότι δεν έχεις τίποτα να βάλεις; Δεν βρίσκεις ποτέ αυτό που ψάχνεις και φοβάσαι να ανοίξεις τη ντουλάπα σου για να μην βρεθείς κάτω από ένα βουνό ρούχα; Η ομάδα του The Tidy Guru είναι εδώ για σένα!

Μαζί αδειάζουμε τη ντουλάπα σου, ξεκαθαρίζουμε τα ρούχα σου λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η καθημερινότητα και το στυλ σου και επανατοποθετούμε τα πάντα δημιουργώντας ένα εξατομικευμένο και λειτουργικό σύστημα οργάνωσης βασισμένο στις ανάγκες σου αλλά και στον ιδανικό εαυτό σου.

Μετακόμιση

Έρχεται η ώρα της μετακόμισης στο νέο σου σπίτι και αντί να χαίρεσαι σου φαίνεται βουνό; Είμαστε δίπλα σου σε κάθε νέα αρχή!

Ξεκινάμε από το «παλιό» σπίτι ξεκαθαρίζοντας και πακετάροντας όλα τα υπάρχοντά σου. Τα πάντα κατηγοριοποιούνται ανά είδος και ανά δωμάτιο που θα τοποθετηθούν και κάνουν την τακτοποίηση στο νέο σπίτι ευκολότερη.

Η μεταφορική αναλαμβάνει τη μεταφορά και εμείς είμαστε εκεί για να αδειάσουμε τις κούτες και να οργανώσουμε το νέο σου σπίτι.

Οργάνωση Επαγγελματικού Χώρου

Σε συνεργασία μαζί σας δημιουργούμε ένα σύστημα για έναν οργανωμένο και λειτουργικό χώρο. Η υπηρεσία αφορά την οργάνωση γραφείου, αποθήκης ή αρχείου (hardcopy ή ηλεκτρονικό).

Ενισχύουμε τις paperless διαδικασίες και τα open work spaces, ενώ αναλαμβάνουμε την εκπαίδευσή σας αλλά και όλου του προσωπικού για μια ομαλή μετάβαση.

Με σεβασμό στις διαδικασίες αλλά και τις αξίες του οργανισμού, στόχος μας είναι να θεσπίσουμε ένα σύστημα που θα ενισχύει τη συνεργατικότητα και θα δημιουργήσει τις συνθήκες για μια παραγωγική και δημιουργική καθημερινότητα.

Ανακάλυψε τα προϊόντα μας

Καλώς ήρθες στον κόσμο της οργάνωσης!

Tidy Talk

Όλα ξεκινούν με ένα Tidy Talk!

The Tidy Guru

Σημασία δεν έχει μόνο το Πώς θα οργανώσεις κάτι αλλα και το γιατί.